Godmorgon

Hejsan!

Ligger just nu i sängen och slappar, som sagt är ju sjuk så får tillåtelse till det tycker jag. Idag händer det inte mycket! Blir nog att vara hemma idag med, bara ta det lugnt och bli frisk, mitt enda fokus just nu haha. 

Emelie ligger också i sin säng och är sjuk! Så jag får ta båda hästarna idag! Rider antagligen båda om jag orkar, men det får bli senare när det slutat regna!  
Vi hörs lite senare 
Puss 




Bloggning

Funderar på att börja blogga igen! Haha kanske för att ja är sjuk just nu, och ligger hemma hela dagarna, så har inget att göra, men vi kan ju hoppas att motivationen finns kvar när jag är frisk sen! Har vart sjuk nu i 3 dagar! Riktigt jobbig förkylning har jag åkt på, med både bihåleinflammation och hosta.. Passar ju så bra nu när det är helg.. 

Just nu går det inte så jättebra på hästfronten.. Jag fick en inflammation i handleden och fick inte rida, sen fick ja hjärnskakning och nu är jag sjuk.. Försöker hålla igång debbie ändå, med hjälp av min syster och en kompis till mig så att hon inte står! Men ibland hinner ju inte dom ta henne, så då får hon ofrivillig vila! Väldigt segt, har inte tävlat någonting denna vår, saknar det så otroligt mycket!

Nu ska jag sova! Vi hörs imorgon :) 
Puss 


Mitt hjärta<3

Alingsås 22/2 LA, 4 fel

Stoppet var helt mitt fel! Fick inte med henne runt i svängen, men hade endå en riktigt go känsla hela rundan :)


Alingsås 22/2 LB 3:dje placering


2 Februari 2014

Hejsan! 
Nu ska jag börja blogga igen, har fixat design osv så updatera bloggen om ni inte fått upp den nya layoten. Ska verkligen ta tag i min blogg, ta nya bilder osv. 
Just nu sitter jag hemma hos min älskade vän Matilda och hennes pojkvän Alex. Det var jättelängesedan vi sågs så det var jättekul att träffa henne igen :) 
Senare idag ska jag hoppträna med både unghästen och min egna ponny. Ska bli väldigt roligt, har inte tränat med Debbie på jättelänge. Kan se om någon kan filma båda hästarna, så får ni en utvärdering sen hur det gick :) 
Nu ska jag och Matilda hitta på något skoj, och sen är det dags för mig att dra hem :(
 
puss
ps. Gammal bild  
 

Godmorgon

Hej!! Idag är det mycket på programmet! Först städa rummet, sen in till stan och shoppa julklappar.. Är nog inte ensam där, sen skynda sig hem för att byta om och åka på middag hos mina gudföräldrar, sen markarbetsträning med unghästen :) spännande! Debbie ska också få röra på sig idag! Hon har haft en vecka vila nu, så nu ska hon sättas igång igen och vi ska träna upp inför nästa säsong :) men nu måste jag städa! Puss på er 
4dje advent :)


Mina trogna läsare

Även om jag inte uppdaterar har jag trogna läsare som fortsätter att klicka in här varje dag och ser om jag uppdaterat och det skär i mitt hjärta att veta att jag inte uppdaterar när jag vet att folk går in på min blogg! Jag lovar!! LOVAR att jag ska bli bättre. Ska från och med nu göra minst ett inlägg per dag! :) puss hoppas jag kommer in mer i bloggandet och fortsätter seriöst ❤️
Pusspuss



Godmorgon

Ny dag, nya möjligheter! 

Tävlingen gick Bra! I Lb:n nollade hon grunden och vi gick vidare till omhoppningen senare, och då fick vi ett ner! Sen i La:n fick Vi ett stopp! Det var helt mitt fel då jag tog en ganska snäv sväng, men om jag hade tryckt på lite mer så hade hon klarat det, men kände att jag klantade till mig och ville inte pressa över debbie om hon var osäker! 

Värnamo ryttarförening var en jättefin anläggning och fin tävlingsbana! Synd att det är så långt bort annars hade jag åkt dit flera gånger :) 

Idag vilar Debbie, så jag ska sätta mig och plugga, har kommit efter så mycket när jag var sjuk :( plus att det är sena veckan i skolan vilket innebär att jag slutar 17.00 varje dag typ.. Suck.. Vill faktiskt inte gå kvar på Jensen men vet inte hur jag ska lösa detta. Vi har mejlat till en annan skola, men de har inte svarat! Aja.. 
Filmer kommer från tävlingen :) puss sålänge 



Just nu...

Sitter jag i skolan..

Idag blir det mycket fix i stallet. Tävlingsdax imorgon! Först hem, käka lite, sen åka och hämta Alexandra hemma hos henne med moppen. Vi åker direkt till winnetoo, fixar med att mocka mm. När Alexandra rider :) 

Sen åker vi till debbie, jag ska bara känna igenom och rida som jag gör alla andra dagar.. Skritt, trav, galopp, broms och gas. SEN packa, städa, fixa, tvätta och allt där imellan. Vi hörs senare! Puss 



Godnatt kompisar!<3



Bilder från Stockholm

Fick en kommentar av en tjej som undrade om jag kunde lägga upp bilder från Stockholm och visst kan jag det, har endå inget annat för mig för tillfället! 

Jag tycker det är jätteroligt när ni kommenterar vad jag ska skriva om :) 

Påväg till Stockholm 

På bussen med min fina vän 


Hollister!!!


Käkade på vapiano senare på kvällen! 


Fika på espresso house andra dagen!


Senare käkade vi på en jättegod Kinaresturang 

Mina fina!<3

Det var mina bilder! Ska se om någon kan skicka lite bilder till mig :) 



Gokväll

Så himla härligt att ha en blogg som man kan gå in och skriva av sig lite när man vill! Just nu är det 3dje dagen jag är hemma, har åkt på en riktig förkylning , med hosta och allt.. Usch! Men känner mig bättre, har nog aldrig snytit mig såhär mycket innan! En hel påse med papper är fylld haha :P

Imorgon hoppas jag att jag ska till skolan! Och sen upp till min underbara häst, som min syster har ridit åt mig när jag vart sjuk! Måste raka min häst imorgon också, hon ser ut som en isbjörn haha! Jag ska ju tävla på lördag i Värnamo , ska hoppa L:b A1a och L:a A:0 , ska rida för en andra nolla i L:a! 

Förlåt för rörigt inlägg! Men vi hörs imorgon puss 




Randomfrågor

Vad har du på dig?

Newbody tröja och hollister joggingbrallor

Hur mår du?

Sådär.. Eftersom jag är så himla förkyld.

Vad önskar du just nu?

Att det ska gå bra på tävlingen på lördag med min fina debbsan

Vad ska du göra imorgon?
Kanske gå till skolan, sen vara hemma och bli frisk!

Vad skrattade du senast åt?
Min syster 

När grät du senast?
I torsdag-fredags natt.. Hände lite saker jag inte vill ta upp här.

Senaste köp? 
Hollister tröja 

Senast sedda film/serie?
Paradisehotel

Vem var den senaste som ringde dig?
Alexandra 

Senast 3 inkomna sms?
- Haha jadå😍❤
- ja
- kollar film

Vad stod det i ditt senaste skickade sms?
- Ah det orkar jag❤ du får komma hit då haha😘

Vem skrev senast åt dig på facebookchatten?
Emelie 

Vart vill du åka just nu?
Skidor i trysil!!! 

Nästa planerade resa? 
Kanske Paris i december!

Dagens känsla
Sjuk.. Usch fy blää, vill må bra!

Tror du på kärlek vid första ögonkastet?
Ja, absolut.. jag tror att kärleken kan börja med ett ögonkast, och senare bli starkare! 

En maträtt du inte äter?
FISK! Är faktiskt riktigt kräsen när det gäller mat..

Saknar AW...



100 cm clear round


90 cm clear round


RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo